جلسه تودیع و معارفه ریاست دانشکده علوم اقتصادی و اداری برگزار گردید

۱۳۹۴/۰۸/۱۱

با حضور معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه لرستان جناب اقای دکتر رشیدیان و دکتر جعفری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده برگزار گردید.در این جلسه ضمن تقدیر از زحمات دکتر رضا سپهوند ریاست سابق دانشکده علوم اقتصادی و اداری دکتر مسعود طاهری نیا به عنوان سرپرست جدید دانشکده معرفی گردید.در این جلسه دکتر رشیدیان ضمن ابلاغ پیام تشکر و قدردانی ریاست محترم دانشگاه لرستان از زحمات چندساله دکتر رضا سپهوند بر افزایش کیفیت آموزشی و توسعه کمی و کیفی دانشکده تاکید نمودند.همچنین جناب اقای دکتر محمد جعفری با ابراز خرسندی از دوران تصدی دکتر رضا سپهوند نسبت به حمایت از برنامه های سرپرست جدید دانشکده در جهت افزایش کیفیت آموزش تاکید ورزیدنددر ادامه دکتر سپهوند کارنامه ای اجمالی از دوران تصدی خود ارائه نمودند و همچنین سرپرست جدید دانشکده اهداف و برنامه های خود را جهت اعتلای سطح علمی دانشکده برای حضار تشریح نمودند.در پایان دکتر مسعود طاهری نیا افزود :در جهت اعتلا و پیشرفت همه جانبه دانشکده دست تمامی دوستان و همکاران و تشکل ها را به گرمی می فشارم و از همه آن ها در خواست همکاری و همدلی دارم.

۱۳۹۴/۰۸/۱۱ - ۰۰:۰۰