مسابقه هنری روز ملی گونه‌های بومی برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۹/۰۳

مسابقه هنری شامل نقاشی (ویژه کودکان و نوجوانان) و عکاسی (ویژه بزرگسالان) به مناسبت روز ملی گونه‌های بومی با محوریت گونه‌های بومی استان لرستان توسط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری تشکل‌های محیط‌زیستی این دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز 16 آذرماه علاوه بر اینکه روز دانشجوست روز ملی گونه‌های بومی است.

به همین مناسبت مسابقه هنری با شعار تنوع زیستی؛ تابلوی زیبای آفرینش با هدف تقویت فرهنگ منابع طبیعی و محیط زیست در همه گروه‌های سنی به ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

شرایط مسابقه عکاسی (ویژه بزرگسالان):

ـ عکس‌های ارسالی باید مرتبط با محور باشند.

ـ هر شرکت‌کننده می‌تواند حداکثر سه عکس که فقط توسط خود شخص گرفته شده باشد ارسال نماید.

ـ اصل فایل عکس‌ها باید بدون اعمال تغییرات و با فرمت jpeg و با کیفیت مناسب ارسال شوند.

ـ عکس‌های ارسالی نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، لوگو یا هر نشانه تصویری باشند.

شرایط مسابقه نقاشی (ویژه کودکان و نوجوانان):

ـ طراحی و نقاشی نیز باید مرتبط با محور مسابقه باشند.

ـ انتخاب تکنیک در نقاشی آزاد است.

ـ وجود امضای ترسیم شده صاحب اثر و همچنین ت اریخ خلق آن بر روی اثر الزامی است.

مهلت ارسال آثار تا تاریخ 16 آذرماه 1402 است.

ارسال مستندات و آثار به شماره زیر در ایتا و سایر پیام‌رسان‌ها:

مسابقه عکاسی و نقاشی با همکاری انجمن علمی دانشجویی محیط زیست، کانون محیط زیست و خانه محیط زیست دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۲/۰۹/۰۳ - ۱۶:۰۰