کرسی آزاداندیشی تعامل یا تقابل با آمریکا در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۱۵

کرسی آزاداندیشی دانشجویی با موضوع تعامل یا تقابل با آمریکا در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کرسی آزاد اندیشی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه همزمان با هفته استکبارستیزی در سالن اجتماعات شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این کرسی، دانشجویان موافق و مخالف، هر کدام دیدگاه‌های خود را درباره رابطه با آمریکا بیان کردند.

موضوع تعامل یا تقابل با آمریکا از نگاه تاریخی، سیاسی و اجتماعی مورد بحث و گفت‌وگوی آزاد دانشجویان قرار گرفت و داوران کرسی نیز این کرسی را مدیریت کردند و نقطه‌نظرات خود را مطرح نمودند.

برگزاری این کرسی از جمله مصوبات نشست تشکل‌های اسلامی دانشجویی دانشگاه لرستان بود که در جلسه با مدیریت فرهنگی و پشتیبانی دانشگاه لرستان مطرح و تصویب شد.

از جمله تأکیدات رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در نشست‌های شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی است.

۱۴۰۲/۰۸/۱۵ - ۲۰:۴۱