نشست گفت‌وگومحور با موضوع «تعارض یا عدم تعارض وحدت اسلامی و مسئله تبری» همزمان با هفته وحدت در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۷/۰۹

همزمان با ایام میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص)، امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت، نشست گفت‌وگومحور با موضوع «تعارض یا عدم تعارض وحدت اسلامی و مسئله تبری» در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این‌گونه نشست در تداوم سلسله نشست‌های جهاد تبیین برگزار می‌شوند.

نشست مذکور در روز دوشنبه، 10 مهرماه، ساعت 10:30 دقیقه صبح در سالن جلسات شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

ارائه‌دهنده در این نشست، دکتر راضیه علی‌اکبری است.

مدیریت نشست مذکور را دکتر مهرداد امیری برعهده دارد.

این نشست با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان و دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این نشست حضور یابند.

مدت حضور در نشست به‌عنوان ساعت فرهنگی، محسوب می‌شود.

۱۴۰۲/۰۷/۰۹ - ۰۸:۵۴