دومین آزمون زبان اختصاصی دانشگاه لرستان و آزمون HSE در تاریخ 6 دی برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۹/۲۶

دومین آزمون زبان اختصاصی دانشگاه لرستان و آزمون HSE در تاریخ 6 دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود. مهلت ثبت‌نام از 27 آذر تا سوم دی‌ماه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان به خبرنگار ما گفت: «ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری بی‌بی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س)، به اطلاع می‌رساند دومین آزمون زبان اختصاصی دانشگاه لرستان که به اختصار LUEPT نام دارد و همچنین آزمون HSE در مورخه چهارشنبه 6 دی‌ماه 1402 برگزار خواهد شد».

دکتر علی فروهرمهر، تشریح کرد: «زمان ثبت‌نام از 27 آذرماه 1402 لغایت سوم دی‌ماه 1402 خواهد بود؛ دانشجویان عزیز می‌توانند برای نحوه آشنایی با پرداخت هزینه‌ها و همچنین نحوه ثبت‌نام به پورتال دانشگاه لرستان، قسمت میز خدمت، گروه آموزش‌های آزاد و مجازی و همچنین قسمت فرم‌ها و آیین‌نامه‌ها مراجعه کنند؛ آنجا به طور کامل هم شیوه‌نامه پرداخت، هم شیوه‌نامه ثبت‌نام وجود دارد».

وی توضیح داد: «آزمون HSE برای تمام دانشجویان ارشد ورودی 1402 (آنهایی که در آزمایشگاه کار می‌کنند) و همچنین برای دانشجویان دکتری ورودی 1401 اجباری است؛ آن‌هایی که آزمایشگاه دارند و قبلاً از طریق گروه به آن‌ها اعلام شده است».

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان ادامه داد: «سؤالات آزمون HSE به تعداد 30 سؤال خواهد بود؛ منبع آزمون HSE هم در قسمت آزمون HSE گروه آموزش‌های آزاد وجود دارد؛ تعداد سؤالات آزمون زبان هم 100 سؤال خواهد بود؛ زمان امتحان هم برای آزمون HSE از ساعت هشت و نیم تا 9:30 روز چهارشنبه 6 دی سال جاری و زمان آزمون زبان از ساعت 10 لغایت 12 روز چهارشنبه 6 دی 1402 خواهد بود؛ ضمناً محل برگزاری این آزمون‌ها سالن امتحانات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان است».

آدرس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان:

۱۴۰۲/۰۹/۲۶ - ۰۹:۵۰