دریافت کارت ورود به جلسه

قابل توجه دانشجویان گرامی

با توجه به برگزاری امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 93-94 از تاریخ 13/10/93 تا 30/10/93 همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی مهمور به مهر اداره آموزش دانشکده برای کلیه دانشجویان دوره های شبانه،  روزانه و پردیس خود گردان الزامی می باشد . و از ورود دانشجویان به جلسه امتحان بدون در دست داشتن کارت امتحان جلوگیری به عمل خواهد آمد .

تذکر : اخذ کارت وردو به جلسه در سیستم گلستان فقط توسط دانشجو از تاریخ 6/10/93 پس از تکمل نمودن فرم ارزشیابی اساتید امکان پذیر می باشد .

تذکر2: اخذ کارت ورود به جلسه دانشجویان دوره های شبانه و پردیس خود گردان منوط به تسویه کلیه بدهی های قبلی و ترم جاری می باشد و دانشجویان بدهکار قادر به اخذ کارت ورود به جلسه امتحان نخواهند بود بدین لحاظ عواقب ناشی از این امر متوجه شخص دانشجو می باشد .

۱۳۹۳/۱۰/۰۸ - ۰۰:۰۰