سرپرست جدید دانشکده مدیریت و اقتصاد منصوب شد

۱۴۰۱/۰۵/۰۴

به‌دنبال مأمور به خدمت شدن دکتر رضا سپهوند در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، دکتر حجت وحدتی، دانشیار گروه آموزشی مدیریت، به عنوان سرپرست جدید دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان منصوب شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، با حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر حجت وحدتی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان (دانشیار مدیریت بازرگانی)، به عنوان سرپرست جدید دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان منصوب شد.

همچنین، دکتر نظری، از دکتر سپهوند، سرپرست پیشین دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان، به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

در حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، خطاب به دکتر حجت وحدتی، آمده است:

«امیدوارم با توکل به خداوند متعال و توجه ویژه به اسناد بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) و تأکید بر محتوای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، بتوانید شاخص‌های مختلف دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان را متناسب با دانشگاه اسلامی و تمدن‌ساز، ارتقاء دهید».

۱۴۰۱/۰۵/۰۴ - ۱۲:۲۴